Behandelingen

Bij Salon Willemijn kunt u kiezen uit een groot arrangement aan behandelingen.

Gezichtsbehandelingen

Eén van de vele gezichtsbehandelingen die u bij ons kunt kiezen is de Massada ECOA-methode = Energie, Color en Aroma. Deze worden gedurende de gezichtsbehandeling toegepast en zijn ontwikkeld om u op een holistische wijze te behandelen, om een mooie huid te genereren en om de emoties te harmoniseren.

Pedicure

Eelt en likdoorn(s) verwijderen, schimmelnagel(s) of ingroeiende teennagel behandelen, en de nagels kunnen ook mooi gemaakt worden d.m.v. gelcolor by OPI of nagellak. De voeten scrubben en masseren is ook een weldaad voor uw voeten. U wordt door een gediplomeerd pedicure behandeld.

Manicure

Geef je handen de verzorging die ze verdienen.

Gelcolor

Wil jij 2 weken een perfect glanzende kleur op je nagels? GelColor by OPI draagt als een gel maar ziet er uit als nagellak. Het is gelijk droog en de eigen nagel wordt niet beschadigd.

Wenkbrauwen & wimpers

Wenkbrauwen stylen is voor een ieder op maat. Wat past er bij jou? Ze kunnen worden geëpileerd en geverfd, of gewaxt met Lyconwax.

Ontharen

Pijnloos waxen voor een volkomen gladde en perfecte huid. Lycon Precision waxing is de nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. Waxing is hot! Vrouwen én mannen willen een altijd gladde en superzachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen. Topsalons in de hele wereld gebruiken niets anders meer dan deze crème de la crème onder de waxen.

Massage

Begin met een ontspannen voetenbad en laat jezelf tot rust komen.

Salon Willemijn

© 2017 Salon Willemijn

Contact

Adres:
Fazantpad 28
3766 JJ Soest

Email:
info@salonwillemijn.nl

Telefoon:
06 19 396 389

Openingstijden

Maandag:
09:00 – 14:00 en 19:00 – 22:30

Dinsdag:
09:00 – 18:00

Woensdag:
09:00 – 11:30

Donderdag:
09:00 – 17:30 en 19:00 – 22:30

Vrijdag:
Gesloten

Zaterdag:
10:00 – 14:00

Zondag:
Gesloten