Behandelingen

Bij Salon Willemijn kunt u kiezen uit diverse behandelingen.

Gezichtsbehandelingen

Eén van de vele gezichtsbehandelingen die u bij ons kunt kiezen is de Massada ECOA-methode = Energie, Color en Aroma. Deze worden gedurende de gezichtsbehandeling toegepast en zijn ontwikkeld om u op een holistische wijze te behandelen, om een mooie huid te genereren en om de emoties te harmoniseren.

Massage

Hard gewerkt? Drukke dag met de kinderen? Stress? Of misschien wel gewoon omdat je het verdient? Er zijn tal van redenen te bedenken om eens lekker te genieten van een massage. Even flink losmaken?Of liever een heerlijke ontspanningsmassage? Je zegt het maar. We helpen je graag. 

Ontharen

Pijnloos waxen voor een volkomen gladde en perfecte huid. Lycon Precision waxing is de nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. Waxing is hot! Vrouwen én mannen willen een altijd gladde en superzachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen. Topsalons in de hele wereld gebruiken niets anders meer dan deze crème de la crème onder de waxen.

Pedicure

Eelt en likdoorn(s) verwijderen, schimmelnagel(s) of ingroeiende teennagel behandelen, en de nagels kunnen ook mooi gemaakt worden d.m.v. gelcolor by OPI of nagellak. De voeten scrubben en masseren is ook een weldaad voor uw voeten. U wordt door een gediplomeerd pedicure behandeld.

Manicure

Geef je handen de verzorging die ze verdienen.

Wenkbrauwen & wimpers

Wenkbrauwen stylen is voor een ieder op maat. Wat past er bij jou? Ze kunnen worden geëpileerd en geverfd, of gewaxt met Lyconwax.

Salon Willemijn

© 2017 Salon Willemijn

Privacyverklaring

Contact

Fazantpad 28
3766 JJ Soest
info@salonwillemijn.nl
06 19 39 63 89

Openingstijden

Dinsdag:
09:00 – 22:30

Donderdag:
09:00 – 14:30

Vrijdag:
09:00 – 14:30

Zaterdag:
09:00 – 14:00