Contact

Telefoon:

Ik ben bereikbaar op 06-19 396 389

E-mail:

Vragen, suggesties en/of opmerkingen kunt mailen naar info@salonwillemijn.nl of insturen via het contactformulier

Adres:

Fazantpad 28

3766 JJ Soest

Stuur direct een bericht

Behandeltijden:

Maandag:

09:00 – 14:00 en 19:00 – 22:30

Dinsdag:

09:00 – 18:00

Woensdag:

09:00 – 11:30

 

Donderdag:

09:00 – 17:30 en 19:00 – 22:30

Vrijdag:

Gesloten

Zaterdag:

10:00 – 14:00

 

Zondag:

Gesloten

Privacyverklaring

Salon Willemijn, gevestigd aan Fazantpad 28 3766 JJ, Soest, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://salonwillemijn.nl/

Fazantpad 28

3766 JJ, Soest

+31619396389

Persoonsgegevens die wij verwerken

Salon Willemijn verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam

– Geslacht

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

– Gegevens over uw activiteiten op onze website

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@salonwillemijn.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Salon Willemijn verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

– U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

– Salon Willemijn analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

Geautomatiseerde besluitvorming

Salon Willemijn neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Salon Willemijn) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Salon Willemijn bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Voor- en achternaam > 2 jaar > Voor het maken/onderhouden van afspraken in de salon

Geslacht                      > 2 jaar > Voor het maken/onderhouden van afspraken in de salon

Adresgegevens          > 2 jaar > Voor het maken/onderhouden van afspraken in de salon

Emailadres                 > 2 jaar > Voor het maken/onderhouden van afspraken in de salon

Telefoonnummer       > 2 jaar > Voor het maken/onderhouden van afspraken in de salon

Delen van persoonsgegevens met derden

Salon Willemijn verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Salon Willemijn gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Salon Willemijn en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@salonwillemijn.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Salon Willemijn wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Salon Willemijn neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@salonwillemijn.nl

Salon Willemijn

© 2017 Salon Willemijn

Contact

Adres:
Fazantpad 28
3766 JJ Soest

Email:
info@salonwillemijn.nl

Telefoon:
06 19 396 389

Openingstijden

Maandag:
09:00 – 14:00 en 19:00 – 22:30

Dinsdag:
09:00 – 18:00

Woensdag:
09:00 – 11:30

Donderdag:
09:00 – 17:30 en 19:00 – 22:30

Vrijdag:
Gesloten

Zaterdag:
10:00 – 14:00

Zondag:
Gesloten