5 vragen over mij

Willemijn van Voorst
Specialist sinds 2010

Hoe is het voor jou begonnen? Het begon uiteraard op school. Ik koos voor de opleiding schoonheidsspecialiste bij IMKO. Tijdens deze opleiding mocht ik stage lopen bij Sauna Soesterberg. Dit is de ideale plek om ervaring op te doen. Ze bieden veel verschillende (wellness) behandelingen. En ik mocht ze allemaal leren! Na mijn opleiding heb ik ook de opleiding pedicure afgerond en heb ik veel massagecursussen gevolgd. Vervolgens ben ik nog 8 jaar werkzaam geweest in o.a. de sauna en diverse andere schoonheid- en pedicuresalons. Mijn eigen praktijk heb ik er altijd naast gedaan.
Hoe ziet een bezoekje aan Salon Willemijn eruit? Je komt binnen en je krijgt natuurlijk eerst een lekker kopje koffie of thee. Je bent een kwartiertje eerder gekomen, om nog even gebruik te maken van het gratis voetenbadje. Dit is een echte aanrader! Hier kom je lekker tot rust. Vervolgens neem je plaats in de voorverwarmde stoel. Op de achtergrond klinkt een rustgevend muziekje. Je kiest bijvoorbeeld voor een gezichtsbehandeling. Dan zet ik de rugleuning naar achter en begin eerst rustig met een gezichtsmassage…
Krijg je veel reacties na een behandeling? Het grootste compliment is dat de meeste klanten terugkomen. Sommige maken direct al een afspraak voor de volgende keer. Dit betekent dat ze het fijn vonden en dat geeft me voldoening. Tijdens de behandeling merk je al of klanten ontspannen zijn. Soms vraag ik om feedback, want ik wil me blijven ontwikkelen. Ten slotte is ieder persoon weer anders!
Wat vind je leuk aan je werk? De afwisseling! Het is een bewuste keuze om veel behandelingen aan te bieden. Zo hou ik mijn werk lekker afwisselend. Mijn klanten profiteren hier natuurlijk ook van. Een voorbeeld: je komt voor een pedicure behandeling bij veel eelt, likdoorns of een ingegroeide teennagel o.i.d. Tegelijkertijd krijg je ook lekkere zachte voeten en een mooie lak. Maar we kunnen natuurlijk nog even doorgaan…Ik zet de stoel naar achter en masseer even lekker je schouders. Vervolgens maak ik je wenkbrauwen mooi. Hier wordt je toch blij van? En ik dus ook.
Waarom zijn de klanten bij jou in goede handen? Of je nu kiest voor een massage, pedicure, manicure of een gezichtsbehandeling. 1 ding hebben ze allemaal gemeen. Je krijgt het vertrouwen dat je de klachten verhelpt, voor ontspanning zorgt, je nagels mooier maakt of de huid goed verzorgt. Dit vertrouwen neem ik zeer serieus! Natuurlijk helpt mijn ervaring in de sauna en andere schoonheid- en pedicuresalons ook goed mee :-). En als achteraf blijkt dat er bijvoorbeeld een gelnagel niet goed heeft gehecht dan los ik dat altijd op.
Salon Willemijn

© 2017 Salon Willemijn

Privacyverklaring

Contact

Fazantpad 28
3766 JJ Soest
info@salonwillemijn.nl
06 19 39 63 89

Openingstijden

Dinsdag:
09:00 – 22:30

Donderdag:
09:00 – 14:30

Vrijdag:
09:00 – 14:30

Zaterdag:
09:00 – 14:00