Even voorstellen

Naam: Willemijntje van Voorst 

Beroep: Schoonheidsspecialiste, pedicure , manicure en masseuse

Werkzaam in de branche sinds: 2010

Loopbaan: Ik begonnen met mijn opleiding schoonheidsspecialiste bij IMKO. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij de Sauna. Dit is de ideale plek om ervaring op te doen door allerlei verschillende (wellness)behandelingen. Ook heb ik hier veel ervaring opgedaan op het gebied van massages. Na mijn opleiding schoonheidsspecialiste heb ik ook de opleiding pedicure afgerond en daarnaast heb ik nog vele massage cursussen gevolgd. Vervolgens ben ik nog 8 jaar werkzaam geweest in o.a. de sauna en diverse andere schoonheid- en pedicuresalons. Mijn eigen praktijk heb ik er altijd naast gedaan.

Hoe ziet een bezoekje aan Salon Willemijn eruit? De klant komt binnen en krijgt een lekker kopje koffie of thee, iedere klant mag gebruik maken van het voetenbadje in de wachtruimte (kom dan wel een kwartiertje eerder;-)). Dit is een echte aanrader, hier kom je lekker tot rust. Vervolgens neemt de klant plaats in de voorverwarmde stoel, op de achtergrond klinkt een rustgevend muziekje. De klant heeft bijvoorbeeld gekozen voor een gezichtsbehandeling. Ik zet dan de rugleuning naar achter en begin eerst rustig met een gezichtsmassage…

Krijg je veel reacties na een behandeling? Het grootste compliment is dat de meeste klanten terug komen, sommige maken direct al een afspraak voor de volgende keer na een behandeling. Dit betekend dat ze het fijn vonden en dat geeft me veel voldoening. Tijdens de behandeling merk je al of klanten ontspannen zijn. Soms vraag ik om feedback, want ik wil me natuurlijk blijven ontwikkelen. Ten slotte is ieder persoon weer anders!

Wat vind je leuk aan je werk? Ik vind het leuk om veel behandelingen te kunnen aanbieden, zodat ik klanten van top tot teen kan behandelen. Zo ziet elke dag er weer anders uit voor mij en ik vind het leuk om te doen. De mensen komen dan bijvoorbeeld voor Pedicure behandeling bij veel eelt, likdoorns, ingegroeide teennagels etc., maar krijgen ook lekkere zachte voeten en een mooie lak. Dan zet ik de stoel naar achter en worden de schouders lekker gemasseerd en de wenkbrauwen mooi gemaakt. Hier worden de klanten blij van en ik dus ook.

Waarom zijn de klanten bij jou in goede handen? Kwaliteit en ontspanning vind ik het belangrijkste. De klant moet zich kunnen ontspannen en vertrouwen hebben in mij en de behandeling. Door mijn ervaring in de sauna en diverse andere schoonheid- en pedicuresalons weet ik wat ik doe en dat straal ik uit denk ik. En als het toch achteraf blijkt dat er bijvoorbeeld een gelnagel niet goed heeft gehecht dan probeer ik dat altijd op te lossen, daar ben ik nooit moeilijk in geweest.

Salon Willemijn

© 2017 Salon Willemijn

Contact

Adres:
Fazantpad 28
3766 JJ Soest

Email:
info@salonwillemijn.nl

Telefoon:
06 19 396 389

Openingstijden

Maandag:
09:00 – 14:00 en 19:00 – 22:30

Dinsdag:
09:00 – 18:00

Woensdag:
09:00 – 11:30

Donderdag:
09:00 – 17:30 en 19:00 – 22:30

Vrijdag:
Gesloten

Zaterdag:
10:00 – 14:00

Zondag:
Gesloten